Početna

Vrnjačka Banja

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorisan sa 4 zvezdice.

Mi brinemo o vama
 

Vrnjačka Banja je sa razlogom kraljica banjskog turizma.

Pored toga što je poznata po svojim lekovitim izvorima i zdravstvenom turizmu, Vrnjačka Banja može itekako mnogo toga da ponudi. Svojom sadržajnom i bogatom ponudom banja je postala atraktivan turistički centar i za one željne zabave i novih iskustava.

Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor, bilo da putujete sami, u paru ili sa decom.  Tokom cele godine u Vrnjačkoj Banji se održavaju brojne manifestacije, festivali i druga dešavanja prilagođena svim starosnim dobima.

Hotel Solaris resort sa jedinstvenim wellness i spa centrom u Srbiji i regionu se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada zauzeli smo vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa centrima u Srbiji, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

Predstavljamo Vam specijalne ponude hotela za odmor u Srbiji i izdvajamo činjenice, aktivnosti i manifestacije koje najbolje opisuju boravak u Vrnjačkoj Banji.

 • Sretenje u Solarisu

  Sretenje i Dan ustavnosti Republike Srbije idealna su prilika za uživanje sa porodicom u snežnim danima. Napravite mali predah sa svojim najbližima i provedite nezaboravan odmor u hotelu Solaris Resorts!

  Cena od: 31.540 rsd / 272 €

 • 1 + 1 = 1 (Jedna osoba plaća, druga osoba GRATIS)

  Praznici su prošli, ali ne i naša iznenađenja! Pripremili smo za Vas nekoliko matematičkih formula koje su pravljene samo za Vas. Na Vama je da izaberete onu koja Vam se najviše svidja.

  Cena od: 3.900 rsd / 33 €

 • Solaris ALL INCLUSIVE

  Navikli ste da All Inclusive uslugu možete imati samo ako se otisnete na dalek put. Zato smo za Vas pripremili poseban luksuzni paket za maksimalan hedonizam i odmor iz snova – prvi u Srbiji.

  Cena od: 78.000 rsd / 638 €

 • Winter touch

  Zimski raspust može da počne! Besplatan boravak dece do 12. godina. Provedite vreme sa porodicom i uživajte u zimskom dodiru jedinstvenog paketa koji je osmišljen za uživanje roditelja i dece.

  Cena od: 5.583 din / 48 €

 • Banjski užitak

  Prošetajte Banjskim parkom, posetite planinu Goč i uživajte u čarima masaža i tretmana za koje smo u ovom paketu kreirali poseban popust.

  Cena od: 7.100 din / 61 €

 • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

  Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor sa decom, zato provedite nezaboravan porodični odmor u najlepšoj banji Srbije.

  Cena od: 7.205 din. / 62 €

 • Romantični paket u Vrnjačkoj Banji

  Razmišljate o romantičnom vikendu za dvoje? Pročitajte 5 ideja kako provesti vikend u Vrnjačkoj Banji sa voljenom osobom.

  Cena od: 30.760 rsd / 264 €

 • SOLARIS PREMIUM PAKET

  Iznenadite voljenu osobu, člana porodice ili prijatelja i uživajte u svim privilegijama koje Vam pruža Solaris Premium paket.

  Cena od: 36.640 din. / 314 €

 • Wellness dan

  Želite beg od obaveza a za to imate samo jedan dan? Paket Wellness dan za potpuno opuštanje je pravi izbor

  Cena od: 8.600 rsd / 74 €

Smeštaj sa bazenom

Hotel Solaris u Vrnjačkoj Banji poseduje 91 komforni apartman veličine 45 m2, a na raspolaganju su i luksuzni penthouse apartmani veličine 110 m2.

 

VIŠE INFORMACIJA

Wellness & Spa centar

Na prostoru od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom. Finska i Ruska sauna, jacuzzi, slana soba, parno kupatilo, masaže, aroma tuševi...

VIŠE INFORMACIJA

Otvoreni i zatvoreni bazeni

U sklopu Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji su dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom.

VIŠE INFORMACIJA

Igraonica i animatori za decu

Naša igraonica Zvončica površine od 100m2 je smeštena u sklopu Solaris Resorta. Korišćenje igraonice i druženje sa profesionalnim animatorima će Vašoj deci učiniti nezaboravni boravak u našem hotelu.

VIŠE INFORMACIJA

Restorani i Loby bar

Naš kuvar ­­­­­­­Jean Marc Labbe, sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, dajući svakom od njih lični pečat. Restorani su sa pansionskim i a la carte obrocima a Loby Bar za uživanje.

VIŠE INFORMACIJA

Parking prostor u Solarisu

Za sve naše goste obezbeđeno je 100 parking mesta u okviru Solaris kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću i pod video nadzorom.

VIŠE INFORMACIJA

Kongresna i seminar sala

Konferencijska sala kapaciteta 200 mesta je opremljena najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, laptopom, sa četiri projektora i opremom.

VIŠE INFORMACIJA

Virtuelna tura kroz Solaris

Prošetajte kroz Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji i doživite ugodan ambijent kao da se zaista nalazi u njemu. Upoznajte se sa svakim delom hotela kroz 360 virtuelnu turu.

VIŠE INFORMACIJA

U hotelu ističemo da je naš najveći uspeh osoblje, bez kog ovo mesto ne bi bilo to što je danas.

 

CLASSIC APARTMAN

Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

Detaljnije