Pozovite nas: +381 36 426 500

SOLARIS PREMIUM PAKET

Iznenadite voljenu osobu, člana porodice ili prijatelja i uživajte u svim privilegijama koje Vam pruža Solaris Premium paket.

U okviru ponude hotela Solaris, na prostoru koji zauzima površinu od 1000m 2  stvorili smo jedan od najprestižnijih wellness i spa centara u Srbiji i regionu sa jedinstvenom ponudom.

Prateći savremene tokove, kreirali smo raznovrsne sadržaje i ponude u okviru naše relax zone u Vrnjačkoj Banji i prilagodili ih potrebama naših klijenata kako bismo im omogućili da se u prijatnom ambijentu opuste i posvete revitalizaciji duha i tela.

 

Cena za dve osobe

Solaris Premium paketOd 01.01. do 20.06
i od 01.09. do 28.12.
Od 21.06 do 31.08.
2 noći / 3 dana36.640 / 314 €40.360 / 346 €

* Paket ne važi u periodu od 10.11. do 13.11.

Paket obuhvata:

  • Kafa dobrodošlice u komfornom apartmanu sa terasom
  • Usluga polupansiona – doručak i večera na bazi švedskog stola sa specijalitetima internacionalne kuhinje
  • Neograničen broj ulazaka u wellness centar u kome se nalazi finska i ruska sauna, đakuzi, parno kupatilo, zatvoreni bazen sa slanom vodom, slana soba, ledena soba, tople klupe, mrvljeni led i fitness sala
  • Prvog dana detoksikacija celog tela uz jedinstven detox tretman morskim blatom
  • Detox masaža – 20 minuta
  • Nakon detokcikacije tela poklon detox napitak
  • Drugog dana antistress ritual u parnom kupatilu (piling na bazi bora i lavande i kaolinsko pakovanje)
  • Nakon rituala topli napitak za opuštajuce trenutke
  • Poklon a la carte ručak jedinstvenog menia kuvara iz Francuske i Meksika
  • Obezbeđen besplatan natkriven parking prostor i wi-fi

SPORTSKI RAJ

Hotel Solaris Resorts u ponudi ima jedinstveni paket Sportski raj. Paket podrazumeva  smeštaj u luksuznim apartmanima, VIP status gosta i lečenje eliksirom nejestive voćke divlje jabuke, pod nadzorom doktora Živote Nikolića.

Ukoliko imate problema sa sportskim povredama, ovaj eliksir je idealan za Vas! Eliksir od divlje jabuke smanjuje otoke pri povredi i otklanja prateći bol, kao i druge hronične bolove. Može se koristiti preventivno.

Pored lečenja, hotel Solaris Vam nudi luksuzni smeštaj, kao i VIP status gosta. Na raspolaganju je neograničeno korišćenje najekskluzivnijeg wellness centra koji se prostire na 1.000m2, kao i dva otvorena bazena od kojih je jedan biodesign koji podseća na daleke obale Sejšela i jedan bazen sa barom u vodi.

Lista klijenata gospodina Nikolića i korisnika proizvoda od divlje jabuke je više nego impresivna: Novak Đoković, Kevin Durant, Kylan Mbappe, Neymar, Filip Krajinović, Ivana Španović, Asmir Kolašinac…

Više o proizvodu možete pogledati na sajtu www.sportskiraj.rs

O PROIZVODU

Divlja jabuka je nejestiva voćka, koja se se u prošlosti koristila za lečenje mnogih bolesti. Eliksir od divlje jabuke otkriven je 2012. godine prilikom posete Živote Nikolić svom rodnom kraju blizu Vrnjačke Banje.  

Zahvaljujući velikom broju amino kiselina, preparat sprečava rast krvnog pritiska i holesterola u krvi, deluje anestetično jer prilikom zubobolje sprečava bol.

O ŽIVOTI NIKOLIĆ

Sa 25 godina napustio je selo Podunavce u kom je rođen i otisnuo se u svet. Proveo je 42 godine u Americi. Bavio se hotelijerstvom i građevinarstvom. Svoje dane posvetio je proučavanju svojstva divljeg voća i proizvodnji preparata koje i naši poznati sportisti koriste za otklanjanje otoka nastalih pri sportskim povredama.

KAKO JE ZAMIŠLJEN PROGRAM?

Program je zamišljen kao vid lečenja povreda i odmor u hotelu Solaris Resorts, gde gosti dobijaju VIP status.

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.