Pozovite nas: +381 36 426 500

Pet Friendly – Solaris Resort

Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorizovan sa 4 Pet Friendly Advisor šapice, što osigurava prijatan boravak za naše drage kućne ljubimce

Sada više ne morate da brinete kako će se pas ponašati kod kuće sam, kada poželite putovati sa porodicom.  Ako svog kućnog ljubimca smatrate članom porodice i želite da ga povedete na odmor u Srbiji, preporučujemo da uživate u Vrnjačkoj Banji uz vašeg najboljeg četvoronožnog prijatelja!

Proslava rođendana za kućne ljubimce

S obzirom na to da sve više ljudi imaju ljubimce, koje žele da vode svugde sa sobom, menadžment Solaris Resorta se potrudio da postane Pet Friendly destinacija u kojoj možete uživati u boravku sa vašim (i našim) najboljim prijateljima. Kategorizacija našeg pet friendly hotela je formirana na osnovu seta opreme i usluga koje Solaris Resort može da pruži posetiocima koji dolaze sa kućnim ljubimcima.

 

4 Pet Friendly Advisor šapice

Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorizovan sa 4 Pet Friendly Advisor šapice, što osigurava prijatan boravak za naše drage četvoronožne prijatelje, uz želje da lakše podnesu tu vrstu promene i brže se adaptirati na novi prostor. U okviru našeg kompleksa ima 92 apartmana, od kojih je 14 apartmana prilagođeno za smeštaj i boravak sa kućnim ljubimcima (kuce i mace do 7kg težine).

Prednost hotela je što je ogradjen sa svih strana a prostire se na 1 hektaru, sa dosta zelenih površina i bašta. Hotel se nalazi nadomak promenade i brojnih staza za šetnju , u kojima će ljubimci imati mnogo prostora za trčanje i uživanje u prirodi.

 

Kućni red za pet friendly

Kako bi svi gosti bili zadovoljni uslugom, kako ne bi dolazilo do nepredviđenih svađa, prepirki ili preteranih izjava ljubavi između naših krznenih prijatelja, potrebno je da se svi ponašamo u skladu sa sledećim pravilima:

 • Vrsta ljubimaca je ograničena na pse i mačke

 • Dozvoljeni su kućni ljubimci koji imaju najviše 7 kg

 • Kućne ljubimce možete uvesti u sobu samo ukoliko je to odobreno prilikom rezervisanja smeštaja

 • Kretanje kućnih ljubimaca bez povoca i korpe je dozvoljeno samo u sobi

 • Korpu za Vaše ljubimce Vi obezbeđujete

 • Na putu od recepcije do sobe kućni ljubimci moraju biti na povocu, osim u slučajevima malih pasa i mačaka koje možete nositi u korpi

 • Sa ljubimcima nije dozvoljen ulazak u restoran, wellness centar i lobby bar

 • Ljubimcima je strogo zabranjen ulazak u bazene

 • Ljubimac ne može biti ostavljen bez nadzora vlasnika ili osobe koja se o ljubimcu stara

 • Ukoliko ljubimac na bilo koji način isprlja javnu površinu, gost je dužan da isprljanu površinu bez odlaganja očisti

 • Ukoliko ljubimci naprave štetu vlasnik je dužan da nadoknadi istu

 • Ukoliko je ljubimac agresivan, ometa mir ostalih gostiju ili je destruktivan, hotel zadržava pravo da zamoli goste da napuste hotel

 • Cena – doplata za boravak kućnih ljubimca iznosi 6.000 dinara nezavisno od dužine boravka

 

Saveti za posetioce sa kućnim ljubimcima

Savetujemo Vas da pre svakog putovanja kontaktirate Solaris Resort i razmenite informacije o kućnim ljubimcima. Potrudićemo se da pripremimo fantastične uslove za našeg četvoronožnog gosta.

Takođe, važno je znati da su u našem resortu prihvatljive domaće, kućne životinje poput psa i mačke. Za sve ostale domaće ljubimce je potrebno kontaktirati recepciju hotela za dobijanje dozvole.

 

Trenutak je za odmor i uživanje sa ljubimcem!

Neka porodični odmor zaista bude porodični, jer kod nas dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj hotela.

Vidimo se u Solaris Resortu!

Hvala na razumevanju.