FOOD BLOGER VIKEND U VRNJAČKOJ BANJI

Hedonisti, gurmani, ljubitelji hrane, koji ujedno vole i da sami pripreme nešto prefinjeno za sebe i svoje ukućane, često su u potrazi za dobrim receptom.

Ako vam zatreba inspiracija, savet ili ideja za kuvanje, za svaki dan, posebnu priliku, za decu ili za svoju dušu onda je adresa Food bloger weekend.

Saveti, recepti, hrana i fotografije, pogodni i za oko i za nepce zahtevaju strpljenje, vreme i posvećenost kako bismo na kraju samo kratkim upitom u Google pretrazi dobili ono što želimo.Solaris resort organizuje Food bloger weekend u Vrnjačkoj banji

Blogosfera na ovim prostorima svake godine je bogatija za još interesantnije blogove na temu hrane iz više uglova.

Autorke takvih blogova često su iz hobija tu da svoje kulinarsko umeće predstave na najbolji mogući način. To im uspeva i više nego odlično. Svet dovode i u vaše kuhinje.

Svima nam trebaju recepti, baš svaki dan u godini. Oni nam to omogućavaju.

Savremene tehnologije su nas sa recepata iz kuvara u štampanoj formi usmerile ka instagram profilima food blogera, koji su nepresušan izvor recepata za savršeni zalogaj.

Solaris resort predstavlja food bloger weekend u Vrnjačkoj banji

Hotel Solaris se trudi da svojim gostima uvek priredi nova i nezaboravna iskustva koja će doživeti tokom odmora u Solarisu.

Tim povodom organizujemo Food blog vikend od 12. do 14. juna, gde će na jedan zanimljiv način gosti da se zabave uz atraktivnu i drugačiju hranu, probaju nešto novo i ponesu kući nova i korisna znanja o pripremi hrane. Odabrali smo blogere koji su svoje kuvanje posvetili miksu različitih kuvanja, preferiraju zdravu ishranu ili hranu za dušu, kao i one koji su kuvanje omogućili i samim početnicima.

Gosti će u pojedinim segmentima moći i da učestvuju u pripremanju zalogajčića koji će tog dana biti u ponudi, a koje će pripremati već dobro poznata imena u svetu gastro-blogerske scene kod nas:

Učesnica Food Bloger weekend u Vrnjackoj banji

Kristina Dobrojević (@nismo_kod_kuce),

Najprisutnija je italijanska kuhinja od internacionalnih, ali volim i meksičku i tajlandsku. Ipak, najviše spremam srpska tradicionalna jela, to je nešto na šta smo svi navikli i što je možda najinteresantnije, prateći ono što se ljudima najviše dopada na mojoj stranici.

 

 

 

 

 

mytastypot učesnica food bloger weekenda u solarisu u Vrnjačkoj banji

Taca Miletić (@mytastypot),

Najlepši deo je svakako proces nastajanja recepta, to uzbuđenje i iščekivanje šta će se dobiti kao krajnji rezultat kao i šta će publika na kraju dana reći. Najteži deo mi je kao što sam već prethodno rekla formiranje samog recepta, mera, količine i slično. Stalno imam frku da li sam dobro sve odmerila, da li će se pojaviti neko ko će reći „mala ovo ti nije dobro“ i sl. Na svu sreću, do danas nije bilo zamerki, ali šta da radim kad sam štreberka.

 

 

 

 

saratluk food bloger u vrnjackoj banji na food bloger weekend solaris resort-a

 

Sara Petrović (@saratluk),

Saratluk je nadimak, metafora za merak. Kad hoću nekoliko minuta da sebi udovoljim, ja napravim kafu sa ratlukom. Bolje od toga je samo ako je tu neki ozbiljan kolač, ali, simbolično, kafa “sa ratluk”.

 

 

 

 

Milica Đorđević (@onelightshot),onelightshot je food blogerka, učesnica Food bloger weekend u vrnjačkoj banji

Ljudi često imaju predrasude o zdravoj ishrani, kako je skupa, bezukusna i komplikovana za pripremu. Pre nego što sam pokrenula blog, nisam mogla da dokažem suprotno, jer nisam imala konkretne i formirane primere recepata, pa je sve ostajalo na mojoj priči. Pošto većina veruje tek kada vidi ili isproba nešto, ili svojom rukom napravi, rešila sam da pokrenem celu priču.

 

 

 

 

food bloger weekend u solaris resortu predstavlja blogera prokuvaj u vrnjackoj banji

Bojan Stanimirović (@prokuvaj),

Bolje da kažem da je kuhinja za mene bila i dalje je

fantastična antistres terapija, gde se svaki minut proveden u istoj, pripremajući hranu za porodicu ili prijatelje, pretvara u najdivnije trenutke

deljenja ljubavi, pozitivne energije i emocije.

 

 

 

 

Veseli zalogaji ce se predstaviti u vrnjackoj banji na food bloger weekend solaris resort-a

Katarina Stojković (@veselizalogaji).

Kažu da boje otvaraju apetit. Kada je reč o slatkišima, nije baš dobro da nam se apetit otvori previše. Ali, ako je na meniju neki zdrav slatkiš, onda je sasvim dozvoljeno pojesti i parče više.

 

Želimo povezati ljude i ideje, razmeniti kulinarsko umeće i družiti se u dobroj atmosferi uz naravno ukusne zalogaje.

Nadamo se da će ovo druženje postati tradicionalno okupljanje food blogera u Vrnjačkoj Banji gde će svi steći utisak da kuvanje nije obaveza već zadovoljstvo.

 

 

Ukoliko ste se upravo odlučili da posetite Food bloger weekend pripremili smo specijalnu ponudu.

Samo za Vas – čitaoce ovog teksta pripremili smo specijalan poklon “jedna noć gratis” za boravak u Solaris resort-u na minimum dve noći.

UPUSTVO ZA DOBIJANJE POKLONA:

  • Molimo Vas da rezervaciju realizujete isključivo pozivanjem broja +381 36 426 500
  • Prilikom razgovora sa recepcijom napomenite da ste pročitali tekst “Food bloger weekend u Vrnjačkoj Banji” i da želite ostvariti poklon “jedna noć gratis”

 

Savet za goste u Junu

Prilikom pripremanja posete Vrnjačkoj Banji trebate imati na umu i da se tokom noći temperatura vazduha spušta do 13 stepeni. Obavezno sa sobom treba poneti topliju odeću, patike i tanje jakne za večernje šetnje, a grejanje i klima uređaji u apartmanima su spremni da Vaš boravak u Solaris resort-u učini još prijatnijim.

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

      Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.