Pozovite nas: +381 36 426 500

Hotel Solaris Resorts na 40. Beogradskom sajmu turizma

27.02.2018

Predstavili smo najaktuelnije i najatraktivnije aranžmane koje smo osmislili za dolazeću sezonu. Među brojnim izlagačima na ovogodišnjoj turističkoj smotri, ostvarili smo veliku posećenost, ugostivši i brojna poznata imena iz javnog života

U periodu od 22. do 25. februara, održan je Sajam turizma, jubilarni, 40. put. Pod okriljem ovogodišnje turističke smotre koja je nosila naziv „Odmor te čeka“, okupilo se 1200 izlagača iz 55 zemalja, čime se još jednom potvrdilo da je Beogradski sajam turizma vodeća manifestacija ovog tipa u jugoistočnoj Evropi.

Hotel Solaris Resorts je, u saradnji sa Turističkom organizacijom Vrnjačka Banja koja ove godine slavi 150 godina od osnivanja “Fundatorskog društva kiselo-vruće vode”, i ovom prilikom mnogobrojnim zaintersovanim posetiocima iz zemlje i inostranstva predstavio bogatu ponudu aranžmana koje smo pripremili za predstojeću sezonu.

Naš štand je zabeležio veliku posećenost. Mnogobrojni domaći i strani turisti su, uz atraktivno kreirane ponude za uskršnje i prvomajske praznike kojima idemo u susret, pokazali i veliko zanimanje za letnje aranžmane u ponudi našeg hotela.

Zadovoljstvo nam je što smo ugostili i brojne poznate ličnosti, od kojih su mnogi i do sada često bili posetioci našeg hotela sa kojima ostvarujemo divnu saradnju. Posetili su nas pevači, glumci, kao što su Goca Tržan i menadžer Sasa Matejić, Željko Samardžić, frontmen benda Crvena jabuka, voditeljka Ivana Đorđević, poznati muzičar i jedan od najpriznatijih menadžera Gane Pecikoza, Vesna Dedić, glumci popularne serije “Senke nad Balkanom” i glumac Milan Vasić, ali i poznti iz sveta sporta – vaterpolista Dejan Savić, kao i ministar trgovine, turizma i telekomunikacije Rasim Ljajić i direktor Koridora Srbije Zoran Babić.

Ova fantastična manifestacija je po mnogim kriterijumima – po obimu, kvalitetu ponude, interesovanju koje pobuđuje – i ovog puta zavredila epitet jednog od najznačajnijih i najupsešnijih događaja u celom regionu. S akcentom na sve traženijem aktivnom odmoru i ponudama koje ističu kulturno-istorijsko nasleđe, uz pregršt informacija i interesantnih dešavanja predstavljenih u okviru stručnog pratećeg programa, uz raskoš predloga i prezentacija i najegzotičnijih svetskih destinacija, Sajam turizma 2018. godine ugostio je ukupno 70.000 posetilaca.

Zadovoljstvo nam je što smo i ovog puta bili u prilici da se predstavimo i budemo deo ovog značajnog događaja.

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.