Pozovite nas: +381 36 426 500

Na sedmom mestu po kriterijumima portala E-kapija

27.01.2018

Početkom svake godine ovaj poslovni portal pravi retropsektivu investicija u oblasti turizma, zabave i rekreacije 

Ovom prilikom predstavljena je analiza i rang lista formirana na osnovu razmatranih investicija u oblasti turizma, zabave i rekreacije, koje su među čitaocima ovog sajta pobudile najveću pažnju i interesovanje tokom 2017. godine.

Mi smo se ovog puta našli na sedmom mestu među ukupno 27 razmatranih projekata. Između ostalog, i investicija od oko 4 miliona evra namenjena renoviranju wellness centra, čime smo ga učinili trostruko većim, doprinela je da hotel u prethodnoj godini zasluži 4 zvezdice. Nove rekonstrukcije u okviru hotela planirane su i za ovu godinu.

Kako smo se na listi našli u konkurenciji nekih od trenutno najvećih projekata kao što su Sheraton hotel u Novom Sadu, izgradnja beogradske pasarele i gondole, novi objekti na Staroj planini,  hotelu Mona Plaza u Beogradu čija je izgradnja započeta u prethodnoj godini… ne možemo da ne izrazimo zadovoljstvo zbog plasmana koji smo tenutno ostvarili.

Koji se još projekti nalaze na listi, možete pogledati na sledećem linku

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

      Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.