NOVOGODIŠNJA PROSLAVA KOLEKTIVA

I ove godine, već tradicionalno, menadžment hotela Solaris Resorts, organizovao je proslavu Nove godine za svoje zaposlene.

To je vreme kada se sumiraju utisci godine koja ostaje iza nas, ali je svakako povod i da se zahvalimo kolektivu na lojalnom i marljivom radu. Ponos menadžmenta je preko 80 stalno zaposlenih, bez kojih ovaj hotel ne bi bio ovo što danas jeste – mesto kome se gosti iznova vraćaju kao prijatelji hotela.

Svim zasposlenima obratila se Nina Stamenić, menadžerka hotela, koja se zahvalila na timskom radu i poželela još uspešniju predstojeću godinu. Takođe, iz godine u godinu biramo radnika godine, a ove godine tu titulu ponela je naša predivna koleginica sobarica – Jelena Ignjatović koja se izdvojila svojim marljivim radom i trudom.

Verujemo da će svaka sledeća godina biti bolja nego prethodna. Hotel Solaris Resorts svim gostima i partnerima želi srećnu Novu godinu i božićne praznike!

I da u sledećoj godini zajedno delimo i nižemo uspehe!

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

      Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.