POLITIKA KVALITETA I BEZBEDNOSTI PROIZVODA I USLUGA

Kako bi gostima pružili najbolju uslugu, protekle godine su uvedeni ISO 9001 i HACCP sandardi. Uvođenjem ovih standarda gostima se pruža usluga merena najvišim svetskim standardima. Cilj uvođenja je i podizanje kvaliteta i uspostavljanje novih standarda u wellness & spa turizmu Srbije, kao i stalna briga o kvalitetu proizvoda i usluga, razvoj i unapređenje svih procesa.

Zaposleni na rukovodećim pozicijama su svesni da je potrebno da svojim zaposlenima pruže najbolje uslove rada, kako bi obavljali posao na najbolji i najprofesionalniji način. Tome je namenjen ISO 9001 standard, odnosno Sistem menadžmenta kvalitetom.

Da Solaris brine o visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda jeste i pristupanje implementaciji sistema za bezbednost hrane HACCP. Takođe, ono čime se hotel posebno ponosi jeste Halal sertifikat koji je uveden 2014. godine. Solaris je prvi hotel u Srbiji sa uručenim sertifikatom koji je namenjen vernicima muslimanske veroispovesti.

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

      Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.