JUN U VRNJAČKOJ BANJI

 

Povoljnije cene, manja gužva i odmor bez nepodnošljivih vrućina samo su neke od prednosti odmora u junu.Solaris resort iz Vrnjačke banje je imao prve kupače u Bio dizajn bazenu Putnici smatraju da je Vrnjačka Banja pravo mesto za odmor. Zadovoljni će biti i avanturisti i porodice, sportisti i rekreativci, kao svi drugi koji žele da se napune pozitivnom energijom i uživaju u druženju, zabavi i rekreaciji u prirodi.

Sudeći po brojnim iskustvima naših gostiju, jun je pravi mesec za odmor u Solaris resortu, posebno ako se ima u vidu činjenica da bogati sadržaji hotela mogu odgovoriti na sve vremenske uslove.

 

Sezona kupanja na otvorenim bazenima hotela Solaris je već počela. Prvi kupači su prošlog vikenda uživali u zracima sunca na Bio-dizajn bazenu.

Bazen i obala izrađeni su od kvarcnog peska i smole, i kao takvi upotpunjuju užitak i prenose doživljaj morske obale. Svojom atraktivnošću ovaj nesvakidašnji bazen privlači veliki broj gostiju koji svoj odmor i osveženje traže pored vode, a posebno je primamljiv deci.

Doživljaj letnje idile možete osetiti kroz fotografije i informacije na linku za Bio-dizajn bazen

Bazen sa tropskim barom je pravi izbor za uživanje u savršenom mediteranskom ambijentu Solaris resorta.

Bazen sa tropskim barom u sklopu kompleksa Solaris resorta u Vrnjačkoj banji

Kako bismo Vam omogućili maksimalno opuštanje i uživanje, osmislili smo prijatan ambijent uz ležaljke i specijalno dizajnirane VIP i relax baldahine za “sunčanje u hladu”. Doživljaj letnje idile pospešuju i tropske palme i suncobrani, kao i bar koji je smešten u samom bazenu i nudi veliki izbor pića i koktela.

Idealna dubina bazena namenjena je uživanju strastvenih plivača. Mnogi stručnjaci ističu, plivanje je jedna od najzdravijih fizičkih aktivnosti, koja se istovremeno na najbolji mogući način reflektuje na zdravlje i fizičku formu.

Spontane žurke, proslave i romantične priče su ostale u dubinama bazena. Ukoliko želite pogledati kako izgledaju događaji kraj bazena sa tropskim barom, kliknite ovde.

Planiranjem posete Solaris resortu u Vrnjačkoj Banji prestajete razmišljati o vremenskoj prognozi. Mi smo se potrudili da kroz zatvoreni bazen sa slanom vodom, wellness i spa kompleks, kao i program za najmladje vaš odmor u Junu bude idealan bez obzira na vremenske uslove.

Zatvoreni bazen sa slanom vodom Vam je na raspolaganju prevenstveno za opuštanje i uživanje. So zasićena mineralima ima veoma povoljan uticaj na čitav organizam, Vašu kožu čini glatkom, a ima i antibakterijsko dejstvo. Slana voda ne isušuje Vašu kožu i kosu, već joj daje osećaj mekoće.

Prosečna dubina bazena je 1,5m a temperatura vode iznosi 29ºC.

U nastavku možete kliknuti na link i posetiti stranicu sa više informacija o zatvorenom bazenu sa slanom vodom.

Želimo napomenuti da se vrednost pH i hlora u bazenima, kako zatvorenim tako i otvorenim, proverava tri do pet puta u toku dana, jer brinemo o zdravlju naših gostiju.

Zatvoreni bazen sa slanom vodom u sklopu Solaris resort-a u Vrnjačkoj banji

Da li i Vi razmišljate o putovanju, odmoru i opuštanju?

Razmazite sebe i provedite dan u wellness & spa centru Solaris resorta. Prepustite se uživanju u hidromasaži i mehurićima tople vode u đakuziju. Za detoksikaciju organizma tu su finska i ruska sauna i parno kupatilo. Kombinujte ih sa tuševima sa efektom tropske kiše, a hrabriji mogu posle saune da probaju hladnu sobu, atrakciju za sve goste.

dvorište solaris resort-a u Vrnjačkoj banji

Oni aktivniji mogu posetiti fitnes salu, a neki mogu jednostavno uživati na toplim klupama. Prijatan enterijer će učiniti da zaboravite sve sem sadašnjeg trenutka, a tretmani će Vas osloboditi napetosti, opustiti mišiće i osloboditi Vas toksina.

Ne treba da čudi što Solaris resort sve više opravdava status jednog od najpoželjnijih turističkih kompleksa u Vrnjačkoj Banji, prepoznatljivog po kvalitetnom sadržaju, wellness i spa ponudi, gastronomiji i sjajnom gostoprimstvu osoblja.

Ukoliko ste se upravo odlučili da posetite Solaris resort u Junu pripremili smo posebne pogodnosti.

Hvala Vam što ste pročitali tekst i razmišljate o putovanju u Junu.

Samo za Vas – čitaoce ovog teksta pripremili smo specijalan poklon “jedna noć gratis” za boravak u Solaris resort-u na minimum dve noći.

UPUSTVO ZA DOBIJANJE POKLONA:

 • Molimo Vas da rezervaciju realizujete isključivo pozivanjem broja +381 36 426 500
 • Prilikom razgovora sa recepcijom napomenite da ste pročitali tekst “Jun u Vrnjačkoj Banji” i da želite ostvariti poklon “jedna noć gratis”

 

Savet za goste u Junu

Prilikom pripremanja posete Vrnjačkoj Banji u Junu trebate imati na umu i da se tokom noći temperatura vazduha spušta do 13 stepeni. Obavezno sa sobom treba poneti topliju odeću, patike i tanje jakne za večernje šetnje, a grejanje i klima uređaji u apartmanima su spremni da Vaš boravak u Solaris resort-u učini još prijatnijim.

 

Uživajte u Vrnjačkoj Banji.

Apartman ili porodična sobaCena po osobi po danu
Za 1 osobu10.800 din. / 93 €
Za 2 osobe6.980 din. / 60 €
Za 3 osobe5.700 din. / 49 €
Za 4 osobe4.970 din. / 43 €


   

   

  Opšte napomene

   • Prijava gostiju od 14h
   • Odjava gostiju do 11h
   • WI-FI konekcija u celom kompleksu
   • Mogućnost kasnije odjave (na zahtev)
   • Doručak/ večera se služi na bazi izložbenog stola / direktan servis, u zavisnosti od broja gostiju
   • Boravišna taksa 120 din. / 1 € po osobi po danu
   • Osiguranje 12 din. / 0,10 € po osobi po danu

  Način plaćanja

  • Obavezna uplata avansa 100%

   • Gotovinski
   • Virmanski
   • Kreditnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD i AMERICAN EXPRESS)
  • Otkazni rok rezervacije je 5 dana pre dolaska. U slučaju nedolaska ili otkaza kraćeg od 5 dana uplaćeni avans se ne refundira.
  • U slučaju skraćenja boravka od strane individualnih gostiju, Solaris Resorts zadržava pravo da naplati 15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana. Nadoknada za skraćenje boravka se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici, elementarne nepogode, vanrednog stanja.

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

     Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.