Romantični paket u Vrnjačkoj Banji

Vikend za dvoje u Vrnjačkoj Banji

Ukoliko želite da provedete romantičan vikend na jedan zaista poseban način i doživite nezaboravno iskustvo, vikend za dvoje u Vrnjačkoj Banji je pravi izbor za Vas.

Stres na poslu, obaveze i malo vremena koje posvećujemo sebi i svom partneru deluju iscrpljujuće na nas. Srećom, postoji način da napunite baterije, povratite harmoniju i opustite se u društvu voljene osobe.

Vikend putovanja su sve popularnija u našoj zemlji, a Solaris resorts je pripremio poseban romantični paket za dvoje sa dva i tri noćenja.

Kako bismo Vam pokazali da romantika u današnje vreme nije nestala, predlažemo Vam 5 ideja kako romantično provesti vikend nakon kojeg ćete se vratiti srećni i zadovoljni.

Opuštanje u wellness & spa centru

Da li su i Vama bade mantil, sauna i bazen prva asocijacija za opuštenje? Razmazite sebe i provedite dan u spa centru a najbrži način da se opustite je đakuzi. Prepustite se uživanju u hidromasaži i mehurićima tople vode.

Na fotografiji je mladi par pokraj zatvorenog bazena wellness centra u Solaris resortu

Za detoksikaciju organizma tu su finska i ruska sauna i parno kupatilo. Kombinujte ih sa tuševima sa efektom tropske kiše, posetite hladnu sobu, a hrabriji mogu posle saune da probaju mrvljeni led.

Oni aktivniji mogu posetiti fitnes salu, a neki mogu jednostavno uživati na toplim klupama. Prijatan enterijer će učiniti da zaboravite sve sem sadašnjeg trenutka a ovi tretmani će Vas osloboditi napetosti, opustiti mišiće i osloboditi Vas toksina.

Probajte i zatvoreni bazen sa slanom vodom posle kojeg će Vam koža biti nežna a Vi ćete biti puni energije. U letnjim mesecima su Vam na raspolaganju i otvoreni bazeni, a mi Vam preporučujemo Bio-design bazen koji će učiniti da se osećate kao da ste na plaži nekog egzotičnog ostrva.

Masaža za dvoje

Hotel Solaris nudi usluge wellness & spa centra

Masaža je idealan način da završite Vaš spa dan. Prepustite se iskusnim rukama naših masera u prijatnom ambijentu i videćete kako će sav stres vrlo brzo nestati.

U okviru našeg paketa poklanjamo Vam i masažu za parove jer želimo da ove lepe momente podelite sa svojom voljenom osobom.
Trenuci tokom kojih se uspostavlja harmonija duha i tela, a koje ćete istovremeno doživeti učiniće da Vam masaža u dvoje bude nezaboravno iskustvo.

Romantična kupka

Nežno treptanje sveća, čaša šampanjca i penušava kupka. Da li ste imali prilku da voljenoj osobi priuštite ovako romantičnu scenu? Mislili smo na Vas i u okviru našeg romantičnog paketa smo Vam omogućili da iznenadite voljenu osobu na ovakav način.

Romantična kupka je odlična ideja kako da provedete nežne trenutke sa voljenom osobom. Uz prigušeno svetlo i mirise koji bude Vaše čula prepustite se uživanju u čarobnim trenucima. Doživite prave filmske trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Večera u dvoje

Ukusan i raznovrsan doručak u našem restoranu je idealan način da započnete dan, ali složićemo se da romantiku ipak vežemo za večeru. Večera u dvoje nikad ne izlazi iz mode, a naš kuvar Jean Marc Labbe sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, unoseći u svako od njih duh francuske kuhinje.

Iako večera nije uključena u paket, preporučujemo Vam da rezervišete posebno mesto u našem restoranu Biber i tako iznenadite voljenu osobu jedinstvenim gastronomskim užitkom. Slobodno budite kreativni jer mi smo tu da Vam pomognemo da ostvarite Vaše želje.

Most ljubavi  i vožnja fijakerom

Sigurni smo da će Vas uživanje u wellness&spa centru okrepiti, ali odmor u Vrnjačkoj Banji nije potpun bez posete najlepšem parku u Srbiji. Prošetajte stazama Vrnjačkog parka sa svojom voljenom osobom i uživajte u pogledu na čarobne cvetne leje i fontane.

Preporučujemo Vam da posetite i Japanski vrt i napravite nekoliko romantičnih fotografija pored jezerceta ili kaskadnih vodopada.
Možda najlepši  i najromantičniji način da upoznate Vrnjačku banju je vožnja fijakerom od Mosta ljubavi kroz Vrnjački park.

Nezaobilazno mesto za sve zaljubljene je i Most ljubavi, na kome, po tradiciji, morate poljubiti voljenu osobu. Od nas na poklon dobijate katanac za Most ljubavi da njime zaključajte Vašu ljubav zauvek.

Sigurni smo da ćete trenutke poput ovih provedenih u Vrnjačkoj Banji pamtiti zauvek i da ćete želeti da se vratite. Mi smo tu i čekamo Vas na istom mestu da zajedno uživamo.

Cena za dve osobe

ROMANTIČNI PAKET
Od 01.01. do 20.06. i
od 01.09. do 28.12.
Od 21.06. do 31.08.
2 noći / 3 dana25.408 / 219 €28.756 / 248 €
3 noći / 4 dana35.598 / 307 €40.290 / 347 €

*Naplata se vrši u dinarskoj protivvrednosti

Paket obuhvata:

  • Smeštaj u apartmanu na bazi noćenja sa doručkom
  • Solaris vino dobrodošlice
  • Svakodnevno korišćenje wellness centra (zatvoreni bazen sa slanom vodom, finska i ruska sauna, parno kupatilo, slana soba, hladna soba, jacuzzi, tople klupe, mrvljeni led, fitness sala) – jedan ulaz dnevno
  • Poklon masaža Magic of love
  • Poklon romantična kupka uz šampanjac i sveće
  • Poklon katanac za most ljubavi – zaključajte svoju ljubav na romantičnom odmoru u Vrnjačkoj Banji
  • BESPLATAN natkriveni parking
  • BESPLATAN wi-fi internet

Opšte napomene

  • Prijava gostiju je od 14h, odjava do 11h
  • Mogućnost kasne odjave 4000 din/34 € po apartmanu (do 18:00h)
  • Doručak se služi sa izložbenog stola / direktan servis , u zavisnosti od broja gostiju
  • Boravišna taksa 120 rsd / 1 € po osobi po danu
  • Osiguranje 12 din. / 0,10 € po osobi po danu
  • U periodima velike popunjenosti, wellness centar zadržava pravo na određivanje termina, u cilju komfornijeg korišćenja sadržaja.

Način plaćanja

 • Obavezna uplata avansa 30% od ukupnog iznosa
  • Gotovinski
  • Virmanski
  • Kreditnim karticama ( VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD i AMERICAN EXPRESS)
  • Odloženo plaćanje – čekovima građana ( za boravak do 5 dana na 3 mesečne rate)

Otkazni rok rezervacije je 5 dana pre dolaska. U slučaju nedolaska ili otkaza kraćeg od 5 dana uplaćeni avans se ne refundira.

  • U slučaju skraćenja boravka od strane individualnih gostiju, Solaris Resorts zadržava pravo da naplati 15% vrednosti nerealizovanog dela aranžmana. Nadoknada za skraćenje boravka se ne naplaćuje u slučajevima: iznenadne bolesti gosta, smrtnog slučaja u užoj porodici, elementarne nepogode, vanrednog stanja.

Uslovi boravka za kućne ljubimce

Detaljnije

Stupa na snagu od 01.01.2021. godine uvođenjem Odluke br. 04/2021