Promo

PROMO

Promo paketi

 • Jesenji Banjski užitak

  Provedite romantične trenutke na jedan zaista poseban način i doživite nezaboravno iskustvo, jer jesenje boje Vrnjačke Banje su pravi izbor za Vas.

  Cena od: 5.592 din / 48 €
 • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

  Puno je razloga koji ove jeseni čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor sa decom. Provedite Vaš odmor sa porodicom u najlepšoj banji Srbije koristeći porodične pakete.

  Cena od: 6.058 din. / 52 €
 • Romantični paket u Vrnjačkoj Banji

  All sense masaža aromatičnim svećama, vino dobrodošlice, romantična kupka uz šampanjac i sveće, katanac ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

  Cena od: 25.408 din. / 219 €
 • SOLARIS PREMIUM PAKET

  Poklon a la carte ručak, voćni napitak, piling i kaolinsko pakovanje u parnom kupatilu, Gold masaža, neograničen broj ulaza u wellness...

  Cena od: 32.020 din. / 275 €
 • Wellness dan

  Pobegnite od gradske buke i jedan dan posvetite vama i vašoj relaksaciji. Uživajte u jednom od najprestižnijih wellness i spa centara na prostoru od 1000 m2.

  Cena od: 2.100 din. / 18 €
 • SPORTSKI RAJ

  Smeštaj u luksuznim apartmanima, VIP status gosta i lečenje eliksirom nejestive voćke divlje jabuke, pod nadzorom doktora.

  Cena od: cena na upit

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.