A la carte restoran Biber u Vrnjačkoj Banji

Tokom letnjih meseci u a la carte i pansionskim obrocima gosti mogu uživati u restoranu “Biber” koji se nalazi između dva otvorena bazena. U zimskim, hladnijim mesecima, obroke i specijalitete možete probati u toplom ambijentu restorana koji se nalazi pored recepcije hotela Solaris.

Mladi par uživa uz vino i većeru za dvoje u restoranu Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji

Ušuškani u mirnom ambijentu, restorani Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji predstavljaju pravo mesto za ljubitelje dobrog zalogaja i kvalitetnih vina. Osim za goste hotela, restorani su otvorenog tipa za sve koji žele da osete jedinstveni gastronomski užitak. U februaru 2014. godine, Solaris je postao prvi hotel sa uručenim Halal sertifikatom, u okviru restorana “Biber”.

Restorani Solaris Resorta nude širok spektar nacionalnih i internacionalnih gastronomskih specijaliteta, ali i izbor različitih mogućnosti za organizovanje privatnih i korporativnih događaja. Kroz A LA CARTE uslugu, u našim restoranima gosti sami biraju jela iz jelovnika prema sopstvenoj želji i ukusu.

Francuski kuvar Jean Marc Labbe priprema specijalitete A la carte koncepta u restoranima Solaris Resorta u Vrnjackoj Banji

Želimo istaći da kroz A LA CARTE  meni podjednako pružamo mogućnost odabira omiljenog jela za domaće i strane goste.

Poseban akcenat je usmeren na domaću kuhinju sa elementima modernog evropskog kulinarstva našeg vrsnog kuvara . Gosti Solaris Resorta u Vrnjačkoj banji uglavnom uvek više ceni domaću, lokalnu kuhinju.

Smatramo da savremeni turista ne želi samo da vidi destinaciju u koju je došao, on želi da je doživi, okusi, omiriše, oseti i upozna svim svojim čulima, a često su lokalni gastronomski specijaliteti najbolji način za to. Sa druge strane, gosti će uvek ceniti napore hotela da u svoju ponudu uvedu elemente renomoranih internacionalnih kuhinja.

Za one najizbirljivije, naš kuvar (Francuz) tvrdi da su Francuzi razbili mit koji kaže da ne treba jesti nakon 18 sati! Oni večeru obično služe kasno, najčešće do 21h, kad je cela porodica na okupu.

Kod nas se podrazumeva da će ono što vam stigne na tanjir restorana Solaris resorta biti izuzetno sveže, da će hrana biti takva da posle nje možete ustati sa stola bez težine u stomaku, da će elementi na tanjiru biti prezentovani vedro, sa puno lepih boja.

Naručite neko od najkvalitetnijih vina, posvetite svu pažnju odabiru ukusne hrane i prepustite se osećanjima. Sva vaša čula će se izoštriti, a telo će preplaviti najprijatnije emocije. Zaljubićete se, kako u osobu s kojom delite sto, tako i u čarobnu atmosferu restorana Biber, koja se ne može osetiti svuda.

 

Pansionski obroci se uslužuju po principu izložbenog stola i u svakom trenutku Vam je na raspolaganju veliki izbor jela.

Pansionski doručak se služi od 07:00 do 10:00 h.
Pansionska večera se služi od 18:00 do 21:00 h.

    Promeni / Otkaži rezervaciju »

    Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

      Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.