Restorani

RESTORANI U VRNJAČKOJ BANJI

SOLARIS RESORT

 • KUHINJA

  Naš kuvar ­­­­­­­Jean Marc Labbe sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, dajući svakom od njih lični pečat.

  Detaljnije
 • RESTORAN BIBER VRNJAČKA BANJA

  Enterijer restorana Biber dizajniran je tako da uz mnoštvo raznovrsnih ukusa i ugođaja pruža osećaj tople atmosfere.

  Osim za goste hotela, restoran Biber je otvorenog tipa i za sve one koji žele da priušte sebi jedinstven gastronomski užitak. U februaru 2014. godine Solaris Resorts je postao prvi u Srbiji sa uručenim Halal sertifikatom za proces proizvodnje i distribucije hrane u okviru restorana Biber.

  Detaljnije
 • Doručak sa nekoliko vrsta sira, maslinkama, lučenom paprikom, suvim voćem i tartar sosom se služi u okviru a la carte usluge restorana Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji

  A la carte restoran Biber u Vrnjačkoj Banji

  Tokom letnjih meseci u a la carte i pansionskim obrocima gosti mogu uživati u restoranu “Biber” koji se nalazi između dva otvorena bazena. U zimskim, hladnijim mesecima, obroke i specijalitete možete probati u toplom ambijentu restorana koji se nalazi pored recepcije hotela Solaris.

  Detaljnije
 • Jelovnik Solaris 2021

  Iako se priprema jela kuvara razlikuje i svako predstavlja posebnu harmoniju ukusa, naše kuvare ipak nešto povezuje, a to je ljubav zbog koje su došli u Vrnjačku Banju.

  Detaljnije
 • Lobby bar

  Prostrani lobby bar smešten pored recepcije hotela Solaris Resorts-a, nudi široki spektar finih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kako domaćih tako i stranih brendova.

  Detaljnije

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.