Rezervacija

Solaris Resort

  Please fill out the form on the previous page.

  Solaris Resorts je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Smešten je u mirnom delu banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim.

  Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. Idealno je mesto za odmor, opuštanje i uživanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.

  • Leto u Solarisu

   Vreme je da zaboravite na sve obaveze makar na nekoliko letnjih dana tokom kojih ćete udovoljavati sebi i porodici sa svime što Vam Solaris Resort pruža.

   Cena od: 5.880 din. / 51€
  • Banjski užitak

   Provedite romantične trenutke na jedan zaista poseban način i doživite nezaboravno iskustvo, jer prolećne boje Vrnjačke Banje su pravi izbor za Vas.

   Cena od: 5.592 din / 48 €
  • Lovefest VIP paket

   VIP ponuda za LOVEFEST u Vrnjačkoj Banji. Posetioci su Solaris Resort prozvali kao Love Fest hotel, gde žurke ostaju upamćene kao odličan party pre Lovefest-a.

   Cena od: 5.700 din. / 49 €
  • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

   Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor sa decom. Provedite Vaš odmor sa porodicom u najlepšoj banji Srbije koristeći porodične pakete.

   Cena od: 6.058 din. / 52 €

  CLASSIC APARTMAN

  Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

  Detaljnije

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.