Početna

Vrnjačka Banja

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorisan sa 4 zvezdice. • Promeni / Otkaži rezervaciju »
  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas
   zanimaju.

  Mi brinemo o vama
   

  Vrnjačka Banja je sa razlogom kraljica banjskog turizma.

  Pored toga što je poznata po svojim lekovitim izvorima i zdravstvenom turizmu, Vrnjačka Banja može itekako mnogo toga da ponudi. Svojom sadržajnom i bogatom ponudom je postala atraktivan turistički centar i za one željne zabave i novih iskustava.

  Puno je razloga koji čine Vrnjačku Banju idealnom destinacijom za odmor, bilo da putujete sami, u paru ili sa decom.  Tokom cele godine u Vrnjačkoj Banji se održavaju brojne manifestacije, festivali i druga dešavanja prilagođena svim starosnim dobima.

  Hotel Solaris resort sa jedinstvenim wellness i spa centrom u Srbiji i regionu se prostire na 1ha i poseduje 4 zvezdice. U toku sedmogodišnjeg rada zauzeli smo vodeće mesto u hotelijerstvu, kako u wellness i spa centrima u Srbiji, tako i u sportskom, kongresnom i individualnom turizmu.

  Predstavljamo Vam specijalne ponude hotela za odmor u Srbiji i izdvajamo činjenice, aktivnosti i manifestacije koje najbolje opisuju boravak u Vrnjačkoj Banji.

  • Banjski užitak

   Provedite romantične trenutke na jedan zaista poseban način i doživite nezaboravno iskustvo, jer prolećne boje Vrnjačke Banje su pravi izbor za Vas.

   Cena od: 19.210 din / 165 €

  • Porodični odmor u Vrnjačkoj Banji

   GRATIS boravak dece do 12 god. u Solaris Resortu, ritual u parnom kupatilu, svakodnevno korišćenje wellness-a, 3h korišćenje igraonice u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 26.330 / 227 €

  • Romantični paket u Vrnjačkoj Banji

   All sense masaža aromatičnim svećama, vino dobrodošlice, romantična kupka uz šampanjac i sveće, katanac ljubavi u Vrnjačkoj Banji.

   Cena od: 25.408 / 219 €

  • SOLARIS PREMIUM PAKET

   Poklon a la carte ručak, voćni napitak, piling i kaolinsko pakovanje u parnom kupatilu, Gold masaža, neograničen broj ulaza u wellness...

   Cena od: 32.020 / 275 €

  • Team Building paket u Vrnjačkoj Banji

   Kreirajte Vaš team building po želji. Vrnjačka Banja je idealna destinacija za organizaciju programa za timski rad. Posebna ponuda za organizaciju Team Building aktivnosti u Vrnjačkoj Banji.

  • Wellness dan

   Dnevni boravak u apartmanu, 1 neograničen ulaz u wellness, smoothie, korišćenje dva otvorena bazena...

   Cena od: 8.200 / 70 €

  "Uvek je pravo vreme".

  Smeštaj sa bazenom

  Hotel Solaris u Vrnjačkoj Banji poseduje 91 komforni apartman veličine 45 m2, a na raspolaganju su i luksuzni penthouse apartmani veličine 110 m2.

   

  VIŠE INFORMACIJA

  Wellness & Spa centar

  Na prostoru od 1000m2 stvorili smo najprestižniji wellness centar u regionu sa jedinstvenom ponudom. Finska i Ruska sauna, jacuzzi, slana soba, parno kupatilo, masaže, aroma tuševi...

  VIŠE INFORMACIJA

  Otvoreni i zatvoreni bazeni

  U sklopu Solaris Resorta u Vrnjačkoj Banji su dva otvorena bazena (od kojih je jedan bio-design, a drugi sa tropskim barom u vodi), i zatvoreni bazen sa slanom vodom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Igraonica i animatori za decu

  Naša igraonica Zvončica površine od 100m2 je smeštena u sklopu Solaris Resorta. Korišćenje igraonice i druženje sa profesionalnim animatorima će Vašoj deci učiniti nezaboravni boravak u našem hotelu.

  VIŠE INFORMACIJA

  Restorani i Loby bar

  Naš kuvar ­­­­­­­Jean Marc Labbe, sa posebnom pažnjom pristupa pripremi jela, dajući svakom od njih lični pečat. Restorani su sa pansionskim i a la carte obrocima a Loby Bar za uživanje.

  VIŠE INFORMACIJA

  Parking prostor u Solarisu

  Za sve naše goste obezbeđeno je 100 parking mesta u okviru Solaris kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću i pod video nadzorom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Kongresna i seminar sala

  Konferencijska sala kapaciteta 200 mesta je opremljena najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, laptopom, sa četiri projektora i opremom.

  VIŠE INFORMACIJA

  Virtuelna tura kroz Solaris

  Prošetajte kroz Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji i doživite ugodan ambijent kao da se zaista nalazi u njemu. Upoznajte se sa svakim delom hotela kroz 360 virtuelnu turu.

  VIŠE INFORMACIJA

  U hotelu ističemo da je naš najveći uspeh osoblje, bez kog ovo mesto ne bi bilo to što je danas.

   

  CLASSIC APARTMAN

  Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

  Detaljnije