Pet Friendly – Solaris Resort

Sada više ne morate da brinete kako će se pas ponašati kod kuće sam, kada poželite putovati sa porodicom.  Ako svog kućnog ljubimca smatrate članom porodice i želite da ga povedete na odmor u Srbiji, preporučujemo da uživate u Vrnjačkoj Banji uz vašeg najboljeg četvoronožnog prijatelja!

Proslava rođendana za kućne ljubimce

S obzirom na to da sve više ljudi imaju ljubimce, koje žele da vode svugde sa sobom, menadžment Solaris Resorta se potrudio da postane Pet Friendly destinacija u kojoj možete uživati u boravku sa vašim (i našim) najboljim prijateljima. Kategorizacija našeg pet friendly hotela je formirana na osnovu seta opreme i usluga koje Solaris Resort može da pruži posetiocima koji dolaze sa kućnim ljubimcima.

 

4 Pet Friendly Advisor šapice

Solaris Resort u Vrnjačkoj Banji je kategorizovan sa 4 Pet Friendly Advisor šapice, što osigurava prijatan boravak za naše drage četvoronožne prijatelje, uz želje da lakše podnesu tu vrstu promene i brže se adaptirati na novi prostor. U okviru našeg kompleksa ima 92 apartmana, od kojih je 14 apartmana prilagođeno za smeštaj i boravak sa kućnim ljubimcima (kuce i mace do 7kg težine).

Prednost hotela je što je ogradjen sa svih strana a prostire se na 1 hektaru, sa dosta zelenih površina i bašta. Hotel se nalazi nadomak promenade i brojnih staza za šetnju , u kojima će ljubimci imati mnogo prostora za trčanje i uživanje u prirodi.

 

Kućni red za pet friendly

Kako bi svi gosti bili zadovoljni uslugom, kako ne bi dolazilo do nepredviđenih svađa, prepirki ili preteranih izjava ljubavi između naših krznenih prijatelja, potrebno je da se svi ponašamo u skladu sa sledećim pravilima:

 • Vrsta ljubimaca je ograničena na pse i mačke

 • Dozvoljeni su kućni ljubimci koji imaju najviše 7 kg

 • Kućne ljubimce možete uvesti u sobu samo ukoliko je to odobreno prilikom rezervisanja smeštaja

 • Kretanje kućnih ljubimaca bez povoca i korpe je dozvoljeno samo u sobi

 • Korpu za Vaše ljubimce Vi obezbeđujete

 • Na putu od recepcije do sobe kućni ljubimci moraju biti na povocu, osim u slučajevima malih pasa i mačaka koje možete nositi u korpi

 • Sa ljubimcima nije dozvoljen ulazak u restoran, wellness centar i lobby bar

 • Ljubimcima je strogo zabranjen ulazak u bazene

 • Ljubimac ne može biti ostavljen bez nadzora vlasnika ili osobe koja se o ljubimcu stara

 • Ukoliko ljubimac na bilo koji način isprlja javnu površinu, gost je dužan da isprljanu površinu bez odlaganja očisti

 • Ukoliko ljubimci naprave štetu vlasnik je dužan da nadoknadi istu

 • Ukoliko je ljubimac agresivan, ometa mir ostalih gostiju ili je destruktivan, hotel zadržava pravo da zamoli goste da napuste hotel

 • Cena – doplata za boravak kućnih ljubimca iznosi 6.000 dinara nezavisno od dužine boravka

 

Saveti za posetioce sa kućnim ljubimcima

Savetujemo Vas da pre svakog putovanja kontaktirate Solaris Resort i razmenite informacije o kućnim ljubimcima. Potrudićemo se da pripremimo fantastične uslove za našeg četvoronožnog gosta.

Takođe, važno je znati da su u našem resortu prihvatljive domaće, kućne životinje poput psa i mačke. Za sve ostale domaće ljubimce je potrebno kontaktirati recepciju hotela za dobijanje dozvole.

 

Trenutak je za odmor i uživanje sa ljubimcem!

Neka porodični odmor zaista bude porodični, jer kod nas dolazite kao gost, a odlazite kao prijatelj hotela.

Vidimo se u Solaris Resortu!

Hvala na razumevanju.

Igraonica Zvončica Vrnjačka Banja

Da li Vam na odmoru nedostaje usluga animacije i čuvanja dece?

Igraonica “Zvončica” u Vrnjačkoj Banji funkcioniše u okviru Solaris Resorta i zajedno sa našim dragim animatorima Vas željno očekuje!

Animatori su edukovani da se svakom detetu posvete na pravi način i kvalitetno upotpune njihov boravak i igru u Solaris Resortu. Naš zadatak je da napravimo idealne uslove za Vaš savršen odmor.

Naša igraonica je smeštena na prostoru od 100m2 i upotpunjena je najraznovrsnijim sadržajima, među kojima su lavirint, koš, zid za planinarsko penjanje, tobogani, strunjače i brojne društvene igre.

Oslikali smo zidove sa najomiljenijim junacima iz crtanih filmova. U zavisnosti od dečijih želja, oslikavamo i njihova lica.

Svakodnevno organizujemo razne edukativne i kreativne radionice, sa ciljem da zabave mališane i podstaknu njihov razvoj i kreativnost.

 

Boravak dece uzrasta do 3 godine iziskuje prisustvo roditelja/staratelja.

Igraonica “Zvončica” takođe nudi i mogućnost organizovanja proslave dečijih rođendana.

Zakup igraonice u trajanju od 2h i rad jednog animatora je 7.500,00 rsd. Zakup igraonice u trajanju od 3h i rad jednog animatora je 10.500,00 rsd. Ukoliko želite dva animatora, doplata za drugog animatora je 2.000,00 rsd.

Priredite svom detetu nezaboravnu rođendansku žurku i zakažite na vreme proslavu rođendana pozivom na broj +381 62 66 73 82.

Parking

Za sve naše goste obezbeđena su parking mesta koja se nalaze u okviru prostora kompleksa i izolovana su od spoljašnjih prolaznika. Parking je osvetljen noću i samim tim pruža dodatnu sigurnost gostima.

Konferencijska sala

Nova konferencijska sala prati najnovije trendove u kongresnom turizmu i samim tim prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wi-fi konekcijom, laptopom, poseduje četiri projektora, četiri platna i flip-chart table.

Po potrebi sala se može podeliti u 2 nezavisne celine koje se mogu prilagoditi potrebama svih vrsta događaja.

Konferencijska sala se nalazi u neposrednoj blizini recepcije hotela i povezana je sa lobby barom gde učesnici mogu napraviti pauzu.

 

Moguće postavke konferencijske sale su koktel postavka, bioskopska postavka, učionica postavka, “U” oblik i “T” i “O” oblik.

 

Pogledajte business pakete i našu REFERENTNU LISTU.

  Promeni / Otkaži rezervaciju »

  Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

   Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.

   Promeni / Otkaži rezervaciju »

   Želite da vam naši agenti pošalju personalizovanu ponudu na osnovu vašeg upita? Molimo ispunite obrazac ispod i javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.”

    Pozovite naš rezervacioni centar na +381 36 426 500 za sve informacije koje vas zanimaju.