Igraonica Zvončica Vrnjačka Banja

Igraonica "Zvončica" u Vrnjačkoj Banji, je deo Solaris Resorta i idealan kutak za igru u kom će se Vaši mališani zabaviti.

Da li Vam na odmoru nedostaje usluga animacije i čuvanja dece?

Igraonica “Zvončica” u Vrnjačkoj Banji funkcioniše u okviru Solaris Resorta i zajedno sa našim dragim animatorima Vas željno očekuje!

Animatori su edukovani da se svakom detetu posvete na pravi način i kvalitetno upotpune njihov boravak i igru u Solaris Resortu. Naš zadatak je da napravimo idealne uslove za Vaš savršen odmor.

Naša igraonica je smeštena na prostoru od 100m2 i upotpunjena je najraznovrsnijim sadržajima, među kojima su lavirint, koš, zid za planinarsko penjanje, tobogani, strunjače i brojne društvene igre.

Oslikali smo zidove sa najomiljenijim junacima iz crtanih filmova. U zavisnosti od dečijih želja, oslikavamo i njihova lica.

Svakodnevno organizujemo razne edukativne i kreativne radionice, sa ciljem da zabave mališane i podstaknu njihov razvoj i kreativnost.

 

Boravak dece uzrasta do 3 godine iziskuje prisustvo roditelja/staratelja.

Igraonica “Zvončica” takođe nudi i mogućnost organizovanja proslave dečijih rođendana.

Zakup igraonice u trajanju od 2h i rad jednog animatora je 7.500,00 rsd. Zakup igraonice u trajanju od 3h i rad jednog animatora je 10.500,00 rsd. Ukoliko želite dva animatora, doplata za drugog animatora je 2.000,00 rsd.

Priredite svom detetu nezaboravnu rođendansku žurku i zakažite na vreme proslavu rođendana pozivom na broj +381 62 66 73 82.