Igraonica Zvončica Vrnjačka Banja

Igraonica "Zvončica" u Vrnjačkoj Banji, je deo Solaris Resorta i idealan kutak za igru u kom će se Vaši mališani zabaviti.

Da li Vam na odmoru nedostaje usluga animacije i čuvanja dece?

Igraonica “Zvončica” u Vrnjačkoj Banji funkcioniše u okviru Solaris Resorta, i zajedno sa našim dragim animatorima Vas željno očekuje!

Svakodnevno organizujemo razne edukativne i kreativne radionice, sa ciljem da zabave Vaše najdraže mališane i podstaknu njihov razvoj i kreativnost.

Oslikali smo zidove sa najomiljenijim junacima iz crtanih filmova. U zavisnosti od dečijih želja, oslikavamo i njihova lica.

Animatori su edukovani da se svakom detetu posvete na pravi način i kvalitetno upotpune njihov boravak i igru u Solaris resortu. 🤹

Celodnevna animacija dece se svakako ne završava u igraonici, već se u letnjem periodu nastavlja na našim bazenima oragnizujući školicu plivanja, vežbice za dec‍u. 🏊‍♀🤽‍♀

Predstave za decu će biti još neke od pogodnosti koje hotel Solaris nudi, a mališani ih obožavaju.

Naš zadatak je da napravimo idealne uslove za Vaš savršen odmor.

Kada dodjete u igraonicu Zvončica u Vrnjačkoj Banji dočekaće vas najraznovrsniji sadržaji, među kojima su lavirint, koš, zid za planinarsko penjanje, tobogani, strunjače i brojne društvene igre.

Naša igraonica je smeštena u prostoru od 100m2. Korišćenje igraonice i druženje sa animatorima će Vašoj deci učiniti nezaboravni boravak u našem hotelu.

Profesionalni animatori na raspolaganju su Vam svakim danom od 10h do 21h bez vremenskih ograničenja. Igraonica zadržava pravo korigovanja radnog vremena.

 

Boravak dece uzrasta do 3 godine iziskuje prisustvo roditelja/staratelja.

Igraonica “Zvončica” u Vrnjačkoj Banji takođe nudi i mogućnost organizovanja proslave dečijih rođendana.

Priredite svom detetu nezaboravnu rodjendansku žurku

Cena je 6.000 din i ukljucuje zakup prostora i trajanju od 2h i rad dva profesionalna animatora

Zakažite na vreme proslavu rodjendana +381 62 66 73 82